Exercitii de baza pentru muschiul biceps brahial

Tractiuni la bara din atarnat. Din atarnat la bara fixa cu mainile in supinatie(palma priveste spre corp), se executa indoirea bratelor pana se ajunge cu pieptul la bara. Exercitiul dezvolta bicepsul brahial, antebratul si marele dorsal.


Flexia simultana a bratelor. Din stand cu picioarele departate la nivelul umerilor, cu o haltera in maini, se executa flexia simultana a bratelor. Priza mainilor pe bara poate fi medie(la nivelul umerilor) sau larga.


Flexii alternative cu gantere. Din stand cu doua greutati in maini se executa flexia alternativa a bratelor pe antebrate, care sunt in supinatie. Exercitiul dezvolta muschiul biceps brahial si muschii flexori ai antebratului. Miscarea se efectueaza fara ajutorul corpului.


Flexii alternative cu gantere din sezand. Din sezand pe o banca avand in maini doua gantere, se executa flexia alternativa a bratelor. Acest exercitiu se foloseste pentru a izola, lucra cat mai corect muschiul biceps.


Flexia bratelor din sezand cu haltera. Din sezand cu haltera pe genunchi se executa flexia bratelor si revenire.


Flexia bratelor pe plan inclinat. Din stand pe un plan inclinat la 45 grade tinand in maini cate o gantera se executa flexia bratelor simultan sau alternativ.


Flexia bratului din sezand. Cotul se fixeaza langa genunchi si se executa flexia. Este un exercitiu care izoleaza bine muschiul biceps.


Flexia bratelor din sezand. Din sezand cu doua gantere in mana bratele tinute langa corp, se rasucesc bratele in supinatie si se continua flexia bratelor.


Flexia bratului cu sprijin pe plan inclinat. Exercitiul se poate lucra simultan cu bara sau pe rand cu fiecare brat cu gantera.

2 comentarii:

Anonim spunea...

e super antrenamentul o sal incerc:P

Anonim spunea...

Foarte bune exercitiile!

Trimiteți un comentariu

 
Despre noi | Contact | Facebook | Home